Zon op bedrijfsdak

Nieuweweg.biz gelooft in collectief duurzaam ondernemen. Zonnepanelen zijn een goede manier om vastgoed te verduurzamen. Daarom wordt ondernemers die interesse hebben in zonnepanelen een speciaal traject aangeboden. 

De Quickscan is hét begin van uw zonproject. Op basis van uw gegevens wordt een financiële en technische analyse gemaakt. U krijgt o.a. inzicht in de verwachte investeringskosten, mogelijke subsidieregelingen, mogelijke terugverdientijd en technische aandachtspunten. Tijdens een gesprek bij u op locatie wordt de Quickscan besproken. De adviseur zal dan samen met u de vervolgstappen en benodigde ondersteuning bepalen voor de realisatie van uw zonnesysteem. 

De SDE++ subsidie is de landelijke subsidieregeling voor zonnepanelen bij grootverbruikers. Grootverbruikers hebben een elektra aansluiting van 3×100 Ampère of groter. De subsidie kan twee keer per jaar worden aangevraagd. De eerstvolgende subsidieronde is in september. U kan zich al bij ons aanmelden voor een subsidieaanvraag. Soft Energy zal uw aanvraag dan voorbereiden. Als u nog geen Quickscan heeft aangevraagd is het aan te raden dit te doen voordat u de SDE++ Subsidie aanvraagt. 

Samen voor een duurzame toekomst

Zon op Bedrijfsdak is een initiatief van de Gemeente Hardinxveld-Giessendam dat gestart is om ondernemers te ontzorgen bij de verkenning en realisatie van hun eigen zonproject. Bezoek onze website als u meer wil weten over het aanbod zonne-energie of de energietransitie in Hardinxveld-Giessendam. 

Soft Energy is uw onafhankelijke Zon-Adviseur 

Sinds 2009 is Soft Energy actief met de begeleiding en advisering van zonprojecten. We hebben expertise in de fiscale, technische, juridische en financiële mogelijkheden voor zonne-energie, voor kleine- tot grootschalige projecten. We treden op als ‘huisadviseur’ van de opdrachtgever. Er bestaan geen achtergrondafspraken met leveranciers waardoor voor elk project een passende keuze van de aanpak en de betrokken partijen gemaakt kan worden.