Zonne Collectief Lopikerwaard

Duurzaam Lopikerwaard wil in de regio meer energieopwekking door zonne-energie. In samenwerking met Soft Energy wordt daarom hulp geboden aan MKB en agrariërs bij het in kaart brengen van de mogelijkheden, eventueel aanvragen van subsidie voor zonnepanelen en het daarna realiseren van het systeem. Voor deelnemers die daaraan mee willen doen wordt daarna een collectieve aanbesteding georganiseerd, zodat we gezamenlijk inkoopvoordeel kunnen genieten.

Heeft u vragen aan Duurzaam Lopikerwaard over deze ondersteuning? Neem contact op met Dick Nederend via: dick@nederendac.nl

Soft Energy biedt de ondersteuning tijdens alle stappen in het proces. Wij hebben jarenlange ervaring met zonneprojecten en alles wat daar bij komt kijken. Hieronder zijn de verschillende diensten waarvan gebruik gemaakt kan worden op volgorde weergegeven.

Heeft u nog vragen, of twijfelt u of zonnepanelen bij u mogelijk zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@softenergy.nl of 030‑2272432

Offerte aanvragen

Zonne Collectief Lopikerwaard heeft na een uitvoerige aanbesteding SolarProf geselecteerd als partner. Via het collectief kan u een extra voordelige offerte ontvangen van Solarprof waarbij u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Soft Energy blijft betrokken bij het offerteproces als uw adviseur.

SolarProf is gevestigd in Woerden en daarmee een zeer lokale partij. De eigenaar Ignace Boreel de Mauregnault houd zich al 20 jaar bezig met het besparen en duurzaam opwekken van energie. De aangeboden materialen zijn van de hoogste kwaliteit; noemenswaardig is het gebruik van panelen van REC. Dit is een Noors bedrijf wiens panelen geproduceerd worden met een zo laag mogelijke CO2 uitstoot. Daarnaast is SolarProf in het bezit van alle keurmerken en zeer ervaren

Aanmelden Quickscan

De Quick Scan zonne-energie is het startpunt van uw eigen zonnepanelen systeem. Met deze scan worden kort de mogelijkheden van uw locatie in kaart gebracht, zoals aantallen panelen, investering, energieopbrengst en rendement.

Als u na het uitvoeren van de quickscan uw project laat financieren door de Rabobank, dan vergoeden zij de kosten.

Als u uw dak ter beschikking stelt aan een collectief zonneproject dan vergoedt de Natuur- en Milieufedatie Utrecht de kosten.

Aanmelden SDE+ subsidie

De SDE+ subsidie is de landelijke subsidieregeling voor zonnepanelen bij grootverbruikers. De subsidie kan in oktober worden aangevraagd. Via onderstaande link kunt u zich bij Soft Energy aanmelden voor het uitvoeren van de SDE+-aanvraag.